Fővárosi Vízművek Zrt.

KÖSZÖNTJÜK A METERLAND KFT. WEBOLDALÁN!

Amennyiben szerelési időpontot szeretne igényelni, töltse ki az alábbi űrlapot és klikkeljen a "KÜLDÉS" gombra. Kollégáink 1 munkanapon belül vissza fogják hívni a megadott telefonszámon a konkrét szerelési időpont egyeztetése érdekében.

A szereléseket a MOM Zrt. - METERLAND Kft., a Fővárosi Vízművek üzembe helyezéssel megbízott vállalkozójának, szakirányú végzettséggel és engedéllyel rendelkező mesterszerelői végzik.

Elérhetőségünk: +36 1 224-0-224


IGÉNYBEJELENTŐ ŰRLAP

Kollégáink 1 munkanapon belül felkeresik a megadott telefonszámon.

* Enélkül az engedély nélkül nem tudjuk kezelni személyes adatait a szerelés elvégzése érdekében sem. Ezért kötelező a mező kipipálása.


Az alábbi díjtábla tájékoztató jellegű és a standard méretű mellékmérők cseréjére vonatkozik valamint az üzembe helyezés (plombálás) díjait is tartalmazza.

A benne szereplő díjtételek nem minősülnek ajánlattételnek. Az indokolt esetben előforduló árváltoztatás jogát fenntartjuk.


Díjak (árlista)


Az általánostól eltérő méretű vízórák vagy a helyszíni szemle során felmerülő bármilyen átalakítás költségei a díjtáblában nem szerepelnek.

A szerelés után kollégánknál készpénzben vagy bankkártyával tud fizetni.

A számla mobil applikáción keresztül készül el és e-mailben továbbítjuk. 

Tájékoztatjuk tisztelt megrendelőinket, hogy cégünk nagy értékű felelősségbiztosítással rendelkezik. Ettől függetlenül a csőhálózat elöregedéséből vagy egy nem megfelelő színvonalú korábbi szerelésből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!